mandag den 13. juli 2015

At være forelsket i en narcissist

Jeg er ked af det lige nu. For det er kun ganske få døgn siden, at jeg for første gang satte en label på de rædelsfulde år fra 2006 - 2012, hvor jeg boede sammen med min ekskæreste.

Dengang var det lykken at bo sammen med en man elskede over alt på jorden - troede jeg.
For i virkeligheden viste det sig hurtigt, at han ikke elskede mig tilbage igen, at han var defekt på en måde, der gjorde, at han ikke ville lade nogen som helst mennesker komme tæt på sig. Heller ikke hans familie sågar, der blev ved med at rose ham til skyerne og sige at "Søren er jo så dygtig!", han kan det hele!



Ja, det kan han også. På overfladen. Eller kunne. Jeg er ikke sammen med ham mere. Han kunne reparere toilettet, tjene mange penge og bestyre sin egen økonomi og vores fælles konti. Han havde råd til at gå i de fineste skjorter og købe sig til de flotteste mærker - og derhjemme ventede hans (arbejdsløse og identitetsløse) kæreste med lækker mad hver dag, når han kom hjem fra arbejde. Hun var godt nok lidt tung at danse med fra tid til anden, men når man kan gå ind og lukke døren til sit arbejdsværelse bagefter, så slipper man for at høre eller se på hendes brok og bavl...

Sådan levede vi en stor del af forholdet, og i dag er jeg forbløffet over, at jeg ikke tænkte over det eller satte spørgsmålstegn ved den person jeg boede sammen med, som jeg egentlig ikke rigtigt kendte - som ingen egentlig rigtigt kendte... Før til sidst, da han var færdig med mig og jeg skulle ud NU.

At bo sammen med en narcissist kan være en traumatisk oplevelse for mange mennesker. Lidelsen er ikke kun forbeholdt folk af hankøn, også kvinder kan være narcissister, og lidelsen er ligeså udbredt (omend ofte uerkendt) som fx OCD. Hvad den nærmere går ud på, kan du læse om her.

Der er mange, der har skrevet om tegnene på narcissisme, dem kan du læse mere om her:
50 tegn på din partner er narcissist
Sådan spotter du en narcissist
Den subtile vold - psykisk vold i parforholdet

For mig udspillede det sig i måden, hvorpå vedkommende havde magten i forholdet på - og graden af bangethed jeg følte. Jeg havde ondt i maven i alle de år jeg kom sammen med personen. Det startede da forholdet startede, og det sluttede da vi gik fra hinanden - hvor min mystisk opståede mælkeallergi også gik sin vej. For det er ikke nogen videnskab, at hvis man dagligt føler man skal levere en vare/en service/en ydelse til et andet menneske, leve op til hans/hendes umulige standarder for tøj, udseende, intelligens, jobstatus osv., så bliver det skruen uden ende, for de kan altid finde på ting, du ikke gør, og som de gerne vil have fra dig.

Jeg kunne skrive vægge op og stolper ned om narcissister, men det er derfor jeg har vedhæftet ovenstående links... Det er der nogen, der er langt bedre til end mig. Men derfor kan jeg godt nævne et par eksempler eller tre, der tydeligt viser, hvordan ens selvrespekt, integritet og selvværd langsomt smuldrer helt eller delvist, afhængigt af, hvor lang tid man er sammen med narcissisten og hvor grelt mønstret er - dvs. hvor skadet personen er fra starten:

  • Allerede tidligt i forholdet startede det med at han sagde "Jeg elsker dig". Vi havde knapt datet i 14 dage. 
  • Han pressede meget tidligt på for at få sine anderledes (læs: perverse) seksuelle behov opfyldt. I starten var han sød og blid, men efterhånden forventede han mere og mere at mit numsehul fx var klar af sig selv - eller at jeg var interesseret i at få presset hans pik langt ned i halsen med vrede bevægelser, uden at han lagde specielt meget op til det først... eller spurgte.
  • Han anklagede mig for at have så store psykiske problemer, at hvis jeg ikke gjorde noget ved dem, så var han nødt til at forlade mig.
  • Da jeg derefter gik til psykolog for at behandle min depression, bad han mig om at lukke døren til ind til soveværelset, når jeg sad derinde, fordi han ikke kunne "klare" at høre på det, når jeg var ked af det.
  • Han kunne ikke døje min familie eller veninder, og syntes ikke de skulle prioriteres af ham. Han talte ned om begge. Hans egen familie og deres familieevents derimod... 
  • Da vi flyttede sammen, sagde han tre uger inde, at han tændte på alle andre piger end mig. Og da jeg ikke smed ham ud af vinduet, overfaldt han mig nærmest og tog hvad han ville. Aldrig havde jeg følt mig så billig og så "brugt" efter sex... Det startede et rigtig dårligt mønster.
  • Han sagde ALDRIG på noget tidspunkt, at han var stolt af mig, uanset hvor hårdt det var at blive ved med at kæmpe gennem 3 års arbejdsløshed under finanskrisen.
  • Han gjorde nar af mig offentligt, med små spydige kommentarer eller ved at grine af mig, når jeg var klodset i andres selskab. 
  • Jeg var rædselsslagen for at gøre noget "forkert", der efterlod ham med mishag over mig eller dem jeg havde på besøg. I det hele taget havde han mishag overfor alt omkring mig, som ikke kom ham til gode.
  • En aften havde jeg lovet at lave en rom og cola til ham efter maden, og da jeg ikke havde gjort det efter en halv time, fordi jeg blev optaget af en bog, blev han mega sur og fornærmet på mig.
  • Alle fejl i forholdet var altid min skyld. Jeg åd så meget skyldkage på 6 år, at jeg tog 10 kg på af det.
  • Når vi havde skænderier fik jeg "The Silent Treatment" i tre dage ofte, hvor jeg følte at jeg skulle gå på hænder og tunge for at "få hans tilgivelse" og føle mig ufattelig skamfuld over mig selv - selvom det burde være ham, der skammede sig. Dette evnede han så ikke.
  • Med tiden begyndte jeg at føle, at jeg altid skulle kæmpe for forholdets overlevelse - fordi der var så meget "galt" med mig, det var altid min skyld
  • Jeg fik at vide - indtil flere gange - og ofte efter et frisørbesøg, at hvis jeg nogen sinde klippede mig korthåret, så ville han forlade mig, for han kunne ikke tænde på korthårede kvinder.
  • Det hele skulle se pænt ud, nydeligt ud og være høj standard. Således ville han - kort efter jeg efter 3 år fik job - flytte til en anden lejlighed, fordi den vi boede i var "noget gammelt ragelse". Da jeg sagde nej, kastede han mig til side. (og gudskelov at jeg sagde nej!!)
  • Da jeg endelig - efter 7,5 års forhold - sagde et stort NEJ til at dyrke analsex og ikke længere var interesseret i en trekant, straffede han mig med en uges Silent Treatment og kold skulder.
  • Seksuelt gik han fra at holde meget af BDSM til pludselig at tænde på at kalde mig grimme navne som "luder" og "din beskidte tøs" i sengen... og jeg lod ham gøre det. Jeg var rædselsslagen for at han skulle forlade mig. Så i stedet blev jeg luder - for måske fik jeg så noget kærlighed - eller også kom der en gave bagefter. Du behøver ikke forklare mig, hvad det er for et mønster...
  • Da jeg kort før forholdet sluttede, sagde at jeg følte mig parat til at blive forlovet og tage det hele til "the next step", fik jeg at vide, at han følte de sidste fire år havde været spild af tid - og en måned senere smidt ud med bål og brand. 

Da jeg fik et arbejde og endelig var selvstændig nok til at have magten over mig selv og mit eget liv - og faktisk pludselig blev behandlet pænt, havde han mistet meget af sin magt over mig, og det fornemmede han. Kort efter slog han op.

Bagefter kan han så prøve at få dig tilbage... Ved at sige alle de ting, som du havde brug for at høre... dengang. Så snart du overgiver dig, bliver han igen bange for nærhed og intimitet.
Dette citat rammer hovedet på sømmet:

Hvis du gør noget, du kan lide, og jeg bakker det op og støtter dig, og er med til at skabe den stemning du vil have, så har du taget magten i forholdet. Jeg har brug for at du tror, du aldrig kan gøre noget godt nok selv, for hvis du en dag tror du kan gøre mig tilfreds og derved blive mere "selvstændig", mister jeg magten over dig. (Kilde)

Men som også denne artikel bekræfter, er der en helt særlig type, der ofte ender op med at være i forhold med en narcissist. Og jeg var den pige, der var et spejl, som blindt forgudede ham...
Indtil det hele gik i rundsmadder i september 2012 og jeg var i frit fald.
Jeg husker særligt, at da vi udvekslede mails i efterdønningerne, at der var han ganske ynkelig og sagde, at han lå hver aften og følte en uendelig ensomhed og tomhed indeni.

Der gik et halvt år, før jeg til sidst sagde stop. Der havde jeg lige akkurat fundet ud af hans utroskab. Og derfra holdt jeg op med at svare på hans mails. Og sandelig om ikke det er rigtigt nok - da jeg ikke længere ville svare på mails, lod han mig være. For dybest set ville han ikke have MIG tilbage. Han ville bare have tryghed og bekræftelsen tilbage, for det er umådelig hårdt for en narcissist at være alene uden beundring og bekræftelse. Det skal han jo helst have andre til...

Senere læste jeg om kvinder, der elskede for meget... og tjek!

Og langt om længe, for tre dage siden, kunne jeg lægge den sidste label på og sige:

Jeg kom sammen med en narcissist. Og jeg kom UD af en narcissist. Men jeg overlevede. Og jeg lærte af det.


13 kommentarer:

  1. Hvor er du bare sej, gid jeg var så langt ! .
    Jeg var sammen med en narcissist i 4 år og kom ud af det forhold for 6 måneder siden, jeg måtte blokere ham fuldstændig og undlod at svare på sms, opkald og mails - hvilket er meget mod mine principper, men det var jeg blevet nødt til, jeg kunne ikke hænge sammen mere og var konstant ked af det og mine omgivelser forsvandt mere og mere. Har for ganske nyligt stødt ind i ham og vi havde 4 små "stjålne" timer sammen, jeg blev sendt til himmelen igen alle de søde dejlige ord som jeg næsten ikke kender mere kom ud af hans mund - og jeg måtte konstant sige til mig selv "manipulation", og lad være med at tage det ind, jeg ved at han er videre i et forhold (dog undladte han at fortælle mig at han ser en anden) Vi både kyssede, krammede og rørte hinanden og vi havde det fantastisk de timer, tænk at jeg kunne ende der igen. Sidder nu er skide ked af det, både over, at jeg var så tæt på ham, at han ikke var ærlig og alligevel så fyldte han mig op med alle de dejlige tilkendegivelser, jeg fløj på en sky i et par dage. Men så kom virkeligheden tilbage til mig og jeg savner ham !
    Lukker alt ude og er flov over at jeg gik tilbage for et øjeblik til en fuser.
    Der er nogen ting jeg ikke kan få til at passe når vi snakker narcissister, ham her er psykoterapeut og jeg forstår ikke hvis han ikke har mødt nogen på sin vej som har fortalt ham det, jeg har været ved det mange gange fordi jeg jo gerne ville hjælpe ham ud af alle hans løgne og bedrag. Jeg har kun én gang oplevet ham rasende på de 4 år, når der ellers har været noget "galt" så går han stik modsat af hvad jeg læser, han bliver ked af det og beder om ro og alenetid. De ting kan jeg ikke kæde sammen med narcissisten.
    Vi skrev en sms hver dagen efter vi havde mødt hinanden og jeg gav klart udtryk for at vi ikke skulle ses eller kommunikere og han tilkendegav at det var sådan det skulle være.
    Tænk, jeg kan slet ikke forstå, at et andet menneske kan være så ond, nederdrægtig beregnende uden at vide det - og tænk at jeg har fundet mig i det alt alt for længe.
    Jeg ved at jeg nok skal komme videre, men det er svært ! Lige for tiden kan jeg kun tænke alt det gode vi var igennem og tvinger mig selv til at hive alt det negative frem. Tænker på den nye kæreste og hans søde børn... kæft et liv !!!
    Hilsner og tanker fra mig

    P.S. Tror jeg skal skrive min historie ned :-)

    SvarSlet
    Svar
    1. Hej Dansemus!

      So sorry - har slet ikke set din kommentar. SÅ pinligt!!! Det er næsten et år siden! Jeg skriver stadig sjældent på denne blog og tjekker derfor ikke mailen så tit, men jeg håber sådan at du stadig får mit svar!

      Håber sådan du er kommet godt videre og har fået det godt igen, uden at vende tilbage tildet hele!

      Der er altså nogen narcissister som opfatter sig selv som meget kloge og TROR de kan hjælpe mennesker - men i virkeligheden har mere brug for at hjælpe sig selv. Tror ikke det er usædvanligt at møde dem, også som psykolog. De er jo mestre i manipulation you know, hvorfor de "har forstand" på menneskesindet - det må man jo have for at kunne være paykolog. Men de har hæjst sandsynligt misforstået en hel del lm sig selv.

      Jeg vil bare sige du er lige så sej. Og at et tilbagegald er ok. Omgiv dig med gode veninder og venner, fortæl dem historien, og så vil dem der ikke er rigtige for dig vise deres ansigt for alt hvad man har brug for er støtte så man ikke falder i igen. Jeg var heldigvis heldig at bo hos en der holdt mig fra at gå tilbage til idioten, men mange er ikke så heldige. Derfor: jeg håber du kom godt ud af det her og har fundet dig selv!

      Ofte finder vi disse mennesker fordi vi har sorte pletter som vi skal indse vi har - bl.a. at vi er tiltrukket af enotionelt utilgængelige typer, fordi vi selv har nogle sår der skal læges :-)

      Håber du er blevet klogere på det sidste år.

      Mange tanker

      Hjertebarnet.

      Slet
  2. Hej Dansemus!

    So sorry - har slet ikke set din kommentar. SÅ pinligt!!! Det er næsten et år siden! Jeg skriver stadig sjældent på denne blog og tjekker derfor ikke mailen så tit, men jeg håber sådan at du stadig får mit svar!

    Håber sådan du er kommet godt videre og har fået det godt igen, uden at vende tilbage tildet hele!

    Der er altså nogen narcissister som opfatter sig selv som meget kloge og TROR de kan hjælpe mennesker - men i virkeligheden har mere brug for at hjælpe sig selv. Tror ikke det er usædvanligt at møde dem, også som psykolog. De er jo mestre i manipulation you know, hvorfor de "har forstand" på menneskesindet - det må man jo have for at kunne være paykolog. Men de har hæjst sandsynligt misforstået en hel del lm sig selv.

    Jeg vil bare sige du er lige så sej. Og at et tilbagegald er ok. Omgiv dig med gode veninder og venner, fortæl dem historien, og så vil dem der ikke er rigtige for dig vise deres ansigt for alt hvad man har brug for er støtte så man ikke falder i igen. Jeg var heldigvis heldig at bo hos en der holdt mig fra at gå tilbage til idioten, men mange er ikke så heldige. Derfor: jeg håber du kom godt ud af det her og har fundet dig selv!

    Ofte finder vi disse mennesker fordi vi har sorte pletter som vi skal indse vi har - bl.a. at vi er tiltrukket af enotionelt utilgængelige typer, fordi vi selv har nogle sår der skal læges :-)

    Håber du er blevet klogere på det sidste år.

    Mange tanker

    Hjertebarnet.

    SvarSlet
  3. Hej, jeg hedder "Warren Chandler" Jeg er fra Tyskland. Mit liv er blevet fyldt med smerter og bitterhed, da intet ser ud til at fungere for mig, og hver gang noget godt er ved at komme min vej, er der altid en eller to forhindringer, og alle, jeg havde bedt om hjælp, svigtede mig. Mit liv har været sådan her i over 15 år, og jeg blev forladt af alle. Min kone forlod mig på grund af min manglende evne til at give hendes behov og tage sig af vores to børn, da jeg ikke havde noget arbejde. Jeg gav op på alt og besluttede at afslutte det hele ved at begå selvmord, da jeg har forsøgt mit bedste for at sikre alt er rigtigt, men al indsats var forgæves og abortiv.


    Gennembruddet kom, da nogen introducerede mig til denne vidunderlige, store stavekaster, der til sidst hjalp mig ud ... Jeg har aldrig været en fan af ting som dette, men besluttede bare at forsøge modvilligt, fordi jeg var desperat og efterladt uden valg ... Han gjorde specielle bønner og brugte rødder og urter ...

    Inden for to dage blev jeg kaldt af et byggefirma, som jeg har indsendt en jobansøgning for mere end fem måneder siden, og jeg blev informeret om, at jeg har fået jobbet og skulle genoptage arbejdet med øjeblikkelig virkning. Jeg fik et hus og en bil af firmaet. Ting begyndte at arbejde for mig igen, og alle, der forlod mig, undskyldte for altid at give op på mig. Min kone ringede til mig og var ked af det følelsesmæssige traume, hun havde forårsaget mig, hun flyttede tilbage til huset, og vi fortsætter med at leve lykkeligt. hvad et vidunderligt mirakel Baba Egbe gjorde for mig og min familie.

    Jeg har introduceret ham for mange par med problemer over hele verden, og de har haft gode nyheder ... Jeg tror på en person der har brug for hans hjælp. For øjeblikkelig hjælp af enhver art, kontakt Baba Egbe nu via hans Email: babaegbetemple@gmail.com eller WhatsApp ham på +7 (926) 512-8701.

    SvarSlet
  4. Kærlighed er smuk, når du har nogen til at dele den med. Ek Dr. Ekpen ogiogun er en meget ægte spellcaster og en mand med meget unik og stærk visdom. Jeg kunne ikke blive gravid, fordi jeg havde fertilitetsproblemer. Min mand skiltes på grund af det. Jeg var så bekymret og altid græd, og jeg tænkte endda på at dræbe mig selv, men en af ​​mine venner introducerede mig til en stor mand ved navn Dr Ekpen ogiogun, som også hjalp hende med hendes problem. Hun gav mig sin e-mail, og jeg kontaktede hende og forklarede alt. Han forsikrede mig om, at han vil hjælpe mig, og at jeg ikke bør bekymre mig. Dr. Ekpen ogiogun returnerede glæden til mit liv og min familie igen ved at bringe min mand med sine åndelige kræfter ved at blive gravid ved at helbrede min søsters kræftsygdom ved også at helbrede min fætter's HIV-virus. Hans specielle kræfter, og også gjorde min stifter, vinder et lotteri på 2 millioner dollars. Dr. Ekpen ogiogu er virkelig en talentfuld, fantastisk og meget god mand, der virkelig ved, hvordan han gør sit arbejde bedre, og hvis ikke for ham, hvad skal mit liv handler om? Dr. Ekpen ogiogun, mange tak, og jeg vil aldrig stoppe med at tale om dine store gerninger. Ord kan ikke udtrykke, hvor meget godt han har gjort for mig og min familie, og jeg tror, ​​at ikke engang tusind ord vil være nok til at beskrive hans gode gerninger. Hvis du har brug for åndelig hjælp, hvorfor løber du ikke til Dr. Ekpen ogiogun? bare kontakt Dr. Ekpen ogiogun på hans email: (ekpenogoigunspellcaster@gmail.com) Og han vil hjælpe dig. Dr. Ekpen ogiogun er uskadelig, sikker og pålidelig, så kontakt ham nu og få sin løsning. Tak, Dr. Ekpen ogiogun (ekpenogoigunspellcaster@gmail.com)

    SvarSlet
  5. Hej venner, dette er mit vidnesbyrd. vi er gift i 5 år og sammen i 9 år. vi blev adskilt i 4 måneder. Han vil ud og er ikke villig til at redde vores ægteskab. Vi har været et godt par (i det mindste troede jeg på det) og argumenterer sjældent. Måneder før han rejste hjemmefra var han så inaktiv og sov meget. Jeg indså, at han havde en følelsesladet affære med nogen, og han bekræftede, at han var tiltrukket af hende. Så sagde han, at han ikke er forelsket i mig og ikke kan leve med mig. Jeg tiggede, græd og så videre i måneder. Jeg havde brug for hjælp så meget, og jeg vil have min mand tilbage til mig. Jeg surfe på Internettet, da jeg så et vidnesbyrd om dame om, hvordan dr. Ajayi, den store stavebesøg, der hjalp med at helbrede fibroid, og hun var i stand til at få et eget barn, der slå restaureret fred i hjemmet. hun dropper hans kontakt, og jeg kopierede den. Først var jeg skeptisk til at kontakte, men jeg har virkelig brug for en varig løsning på mit problem, så jeg sender ham en besked, der forklarer min situation for ham. Han sagde, at jeg skulle være forvisset om, at min mand vil komme tilbage til mig, hvis jeg skulle gøre som han instruerede, jeg gjorde alt, hvad han bad mig om at gøre, og på den fjerde dag fik jeg en undskyldende tekst fra ham, hvor han sagde, at han ikke ved, hvad der kom over ham, den aften kom han hjem og bønfaldt for alle hans forkerte handlinger, og siden da har vores kærlighed og ægteskab været stærkere. Jeg vil gerne takke den store stavebesøg Dr. Ajayai for hans gode job og for at gøre mig glad igen i livet. Hvis du oplever det samme ægteskabelige problem, eller hvis du har andre problemer, der presser dig ned, skal du kontakte Dr Ajayi i dag på e-mail: Drajayi1990@gmail.com eller Whatsapp-nummer: +2347084887094. Han er i stand til at udføre enhver form for trylleformularer, du kan tænke på, jeg er et levende vidnesbyrd.

    SvarSlet
  6. POWERFUL SPELL CASTER THAT BROUGHT MY EX HUSBAND BACK INTO MY LIFE AFTER HE LEFT ME EMAIL Her VIA EMAIL maamtifah@GMAIL.COM ADD Her ON WHATSAPP +27605775963 Hello my fellow friends online I'm munilah from USA, I want to use this medium to thank Dr latifah because I've brought back my Ex husband. my husband left me for his ex girlfriend he had before he married me it's a difficult situation for me I called and beg him to come back he refused he said he don't love me anymore I tried every possible way to get him back all was in vain I told my friend about it and she gave me Dr Great email and I emailed him and told her my problem and she told me what to do and I did it and he cast a love spell which brought back my husband within 24 hours. If you need help in getting back together with your Ex,

    SvarSlet
  7. JOIN ILLUMINATI HOME OF RICHES, FAME AND POWER FROM ANY COUNTRY + 27785167256… Are you a bubrotherhood that is going to be a bless with money. Once you are a member, you are going to receive such as: Cash Reward of USD $ 9,000,000 USD, New Sleek Dream CAR valued at USD $ 800,000 USD. A Dream House bought in the country of your own choice One Month holiday (fully paid) to your dream tourist destination. One year Golf Membership package A VIP treatment in all Airports in the World, A total Lifestyle change Access to Bohemian Grove Monthly payment of $ 5,000,000 USD to your bank account every month as a member. illuminati home of riches, fame and power help you get your dream, where you can rule the world, contact Us to proceed with your initiation ,,, WHATSAPP US +27785167256 The Illuminati is the World wind organization. Bringing The Needy And The Talented To Lamplight Of Fame And Riches. Get money, fame, powers, security, get recognized in your business, political race, rise to the top in whatever you do, be protected spiritually and physically! WELCOME TO ILLUMINATI How to join Illuminati In Switzerland - How to join Illuminati In Sweden -How to join Illuminati In Norway - How to join Illuminati In Dubai - How to join Illuminati In Saudi Arabia -How to join Illuminati In Oman â € ¢ How to join Illuminati In Austria â € ¢ How to join Illuminati In belgium â € ¢ How to join Illuminati In Netherlands â € ¢ How to join Illuminati In Australia

    SvarSlet
  8. Jeg vil sige til verden for at fejre dette store vidnesbyrd med mig, jeg tror aldrig på, at jeg nogensinde kan få min tidligere elsker tilbage en dag. Min historie og taksigelse går til Dr. ODION Da min kæreste forlod mig, troede jeg aldrig, at jeg var i stand til at få hende tilbage, efter alt hvad hun har sat mig igennem, men jeg er så glad for, at jeg efter Dr. ODIONs indblanding var i stand at få min kæreste tilbage efter 48 timer, og jeg er stolt over at sige, at hvem der nogensinde har brug for hjælp til at få sin elsker tilbage, skal kontakte Dr. ODION på hans e-mail: (drodion60@yandex.com) det er derfor, jeg også vil lade alle, der har brug for hjælp derude for også at søge hjælp fra ham, så han også kan hjælpe dig. mail ham via: (drodion60@yandex.com) eller WHATSAPP hans hotline: +2349060503921

    SvarSlet
  9. Jeg vil sige til verden for at fejre dette store vidnesbyrd med mig, jeg tror aldrig på, at jeg nogensinde kan få min tidligere elsker tilbage en dag. Min historie og taksigelse går til Dr. ODION Da min kæreste forlod mig, troede jeg aldrig, at jeg var i stand til at få hende tilbage, efter alt hvad hun har sat mig igennem, men jeg er så glad for, at jeg efter Dr. ODIONs indblanding var i stand at få min kæreste tilbage efter 48 timer, og jeg er stolt over at sige, at hvem der nogensinde har brug for hjælp til at få sin elsker tilbage, skal kontakte Dr. ODION på hans e-mail: (drodion60@yandex.com) det er derfor, jeg også vil lade alle, der har brug for hjælp derude for også at søge hjælp fra ham, så han også kan hjælpe dig. mail ham via: (drodion60@yandex.com) eller WHATSAPP hans hotline: +2349060503921

    SvarSlet
  10. Mit liv blev ødelagt, da min mand sendte mig pakning, efter 13 år har vi været sammen. Jeg var vild og hjælpeløs efter at have prøvet så mange måder at få min mand tilbage til mig. En dag på arbejde blev jeg distraheret uden at vide, at min chef ringede til mig, så han sad og spurgte mig, hvad det drejede sig om, jeg fortalte ham, og han smilede og sagde, at det ikke var noget problem. Jeg forstod aldrig, hvad han mente med, det var ikke noget problem at få min mand tilbage, han sagde, at han brugte en besværgelse for at få sin kone tilbage, da hun forlod ham til en anden mand, og nu er de sammen indtil dato, og oprindeligt var jeg chokeret over at høre noget fra min chef. Han gav mig en e-mail-adresse på DR ODION, som hjalp ham med at få sin kone tilbage, jeg troede aldrig, at dette ville fungere, men jeg havde ikke noget valg at komme i kontakt med de ordsprog, at jeg bliver færdig, og han bad om mine oplysninger og at min mand var i stand til at foreslå at fortryde ham, og jeg sendte ham detaljerne, men efter to dage ringede min mor til mig, at min mand bad om, at han ville have mig tilbage, jeg troede aldrig, for det var bare en drøm, og jeg måtte skynde mig til min mors sted og til min største overraskelse knælede min mand og bønfaldt mig om tilgivelse for, at han vil have mig og barnet hjem, da jeg gav DR ODION en samtale om pludselig ændring af min mand, og han gjorde det klart for mig, at min mand vil elske mig indtil verdens ende, at han aldrig vil forlade en anden kvinde. Nu er jeg og min mand sammen igen og begyndte at lave sjove ting, som han ikke har gjort før, han gør mig glad og gør hvad det skal gøre som en mand uden at narre. Hvis du har brug for hjælp af enhver art, bedes du kontakte DR ODION for at få hjælp. Hans e-mail er (drodion60@yandex.com) eller ring til +2349060503921 ELLER også på WhatsApp.

    SvarSlet

  11. DR WALE ER SIKKER 100% FOR DIG .. HANS WHATSAPP +2347054019402 E-MAIL DRWALESPELLHOME@GMAIL.COM
    Jeg vil takke Dr. Wale for at få min kæreste tilbage til mig inden for 72 timer. Da min kæreste forlod mig, var jeg så træt og frustreret, indtil jeg søgte på internettet for at få hjælp, og jeg så så mange gode samtaler om Dr. Wale fra (drwalespellhome@gmail.com), og jeg besluttede at prøve ham, og jeg kontaktede ham og forklarede mine problemer til ham, og han kastede en kærlighedsformulering til mig, som jeg bruger til at få min mand tilbage. Hvis du ønsker at få din elsker tilbage, kontakt Dr. Wale via WhatsApp: +2347054019402 ELLER E-mail: drwalespellhome@gmail.com

    SvarSlet
  12. Jeg var gift i 6 år, og min mand var begge lykkelige sammen. Tingene gik glat for os. Først denne dag kom min mand bare hjem og fortalte mig, at han vil have en skilsmisse, som han ikke vil have mig og mere. Jeg var overrasket og chokeret, fordi jeg aldrig troede, den slags ord vil komme ud af hans mund. Han sendte mig parkering væk fra huset uden nogen god grund. Jeg bad ham også fortælle mig, hvad jeg gjorde forkert, han sagde ikke nødvendigt, at jeg bare gik væk. Så jeg forlod huset og gik også til mit familiehus. Efter halvandet år med ikke at bo hos ham igen. Jeg mødte en gammel ven af ​​mig, og jeg fortalte hende, hvad der er sket for mig siden halvandet år, og hun fortalte mig, det vil ikke være et problem for DR WALE at håndtere. Hun introducerede mig til DR WALE, så jeg forklarede alt for DR WALE, og han bad mig om aldrig at græde og mere. Alt, hvad DR WALE gjorde, var at trylleformulere for mig, og jeg fulgte alle instruktioner, som DR WALE gav mig. Efter at DR WALE var færdig med trylleformularen, kom min mand og bad mig om at komme tilbage, han købte mig en venlig gave. E-mail: drwalespellhome@gmail.com ELLER Ring / WhatsApp: +2347054019402

    SvarSlet